N-Joy at home

Missie & visie

Stichting N-Joy at home is er voor alle mensen met een hulpvraag die behoefte hebben aan ondersteuning en zorg in hun eigen vertrouwde omgeving. Wij willen bijdragen aan het vergroten van de zelfredzaamheid en eigen kracht van onze cliënten, zodat zij hun leven kunnen blijven leiden zoals zij dat willen. Een positieve benadering en het opdoen van succeservaringen staan hierbij centraal. Wij geloven dat iedereen recht heeft op goede zorg en ondersteuning, ongeacht de situatie waarin zij zich bevinden.

Onze visie is gebaseerd op de overtuiging dat mensen het beste gedijen in hun eigen vertrouwde omgeving, omringd door hun sociale netwerk. Wij geloven dat de beste zorg en ondersteuning geboden kan worden door te kijken naar de eigen mogelijkheden en behoeften van onze cliënten, en door hen te stimuleren en te ondersteunen in het vergroten van hun zelfredzaamheid en eigen kracht.

Wij willen een betrouwbare partner zijn voor onze cliënten en hun familie, waarbij persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan.

Onze organisatie staat voor kwaliteit en flexibiliteit. Wij willen blijven groeien en ons ontwikkelen, om zo de beste zorg en ondersteuning te kunnen blijven bieden aan onze cliënten. Vanuit deze insteek werken wij met een begeleiders ratio van 1 op 5 tot 6. Dit betekent dat er met 2 begeleiders wordt gewerkt op 10 tot 12 cliënten en is er ruimte voor individuele aandacht.

Wij willen dat onze cliënten zich bij ons thuis voelen en dat zij de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben om hun leven te kunnen leiden zoals zij dat willen.